gå ut från min hjärna!

wää de ända jag tänker på är det här med att jorden går under nu på lördag 21 maj oooohh vill inte döö :(
men men vad ska man göra :(

Tror ni att det kommer att hända? :(


Så är då åter världens undergång nära förestående.

Den 21 maj är det slut på det roliga för alla utom 200 miljoner människor, levande och döda, av gud utvalda. I all fall enligt den grupp människor som paraderade på New Yorks gator häromdagen. Om sju dagar kommer det att vara en stor jordbävning och Jesus kommer tillbaka påstår de.

Föga överraskande var det att stadens härdade invånare till stor del ignorerade de självutnämnda domedagsprofeterna. Och de som inte ignorerade dem kom såklart med sarkastiska och fyndiga kommentarer.

En doorman på 57:e gatan skrek glatt ut till det lilla demonstrationståget ”I’ll buy you all free lunch. Stop by on May 22nd.”  En tandlös hantverkare hängde ut ur ett bilfönster och sjöng några strofer ur en R.E.M.-låt: ”It’s the end of the world as we know it and I feel fine”. En reklamlappsutdelare tog en pamflett om jordens undergång men såg till att ge en av sina broschyrer tillbaka. Den erbjöd domedagsprofeten trimning av ögonbrynen för sex dollar samt body waxing. Priset för det sistnämnda framgick inte.

En tjock man som sålde små såpbubbelmaskiner överröstade ropen om judgment day med sitt mantra ”I’m the bubble man from bubble land” och en affärsman i kostym skrek "Holy shit. Only nine days? I better hurry up having fun.”

”So you are getting high all the time now?” ropade glatt en arbetare för gasbolaget Con Edison. ”No, I’m praying” svarade en vattenkammad yngling allvarligt. En man med hela ansiktet tatuerat och piercat gick förbi och en kille i undergångssekten sa till mig ”and they say that I’m crazy…”. En turkisk snabbmatsförsäljare sa torrt ”Every year it’s the same” och en frisör som stod utanför sin salong på en av tvärgatorna till Sjunde avenyn skrek  ”Get your last haircut here. I’ll give you a good price.”

Man kan inte annat än att älska den här staden och det känns ganska naturligt att inte ens jordens förestående undergång skulle påverka New York-borna nämnvärt.


Kommentarer
Postat av: Noraaaaaaaa lallallala

hahaha är oxå hemma pg av mensvärk :P dom har sagt så där varje årrr xD

2011-05-17 @ 14:23:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0